Інформація ДАІ м. Києва на 20.12.12

За 19 грудня співробітниками столичної ДАІ виявлено 493 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 117 відхилень від правил. Виявлено 35 водіїв, які керували транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Крім того виявлено 30 пішоходів-порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 5 ДТП (з яких 3 наїзди на пішоходів), в яких 4 особи отримали травми, 1 особа загинула. Державтоінспекція вкотре звертається з проханням зважати на складні погодні умови і не залишати транспорт з порушенням правил, а також не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць так як це значно ускладнює рух пішоходів та впливає на безпеку дорожнього руху.

За добу зареєстровано 1 незаконне заволодіння транспортним засобом: Святошинський район автомобіль «ВАЗ 21063», д.н. АА6560СО, 1987 р.в., бежевого кольору. Прийнято міри розшуку.

Працівниками ДАІ виявлено та затримано 4 автомобілі , що знаходились у розшуку. Крім того, інспекторами ДПС ДАІ виявлено особу, яка перебувала у розшуку. Також за нанесення тілесних ушкоджень затримано громадянина. Правопорушників доставлено до райуправлінь міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...