Кримінальна хроніка Житомирщини на 11 січня 2012 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 262 повідомлення, 70 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, грабежі, тілесні ушкодження, незаконне поводження з наркотичними засобами та інші. У 16 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 187 порушень правил дорожнього руху, 10 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

10 січня до Любарського райвідділу міліції звернувся завідуючий фельдшерсько-акушерським пунктом одного з сіл району із заявою про те, що напередодні з приміщення медзакладу було викрадено електродвигун та пральний пристрій.

Працівники карного розшуку за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення затримали непрацюючого 49-річного місцевого жителя, у якого викрадене вилучили. Наразі проводиться встановлення всіх обставин події.

Минулого дня до Коростенського міськвідділу міліції звернулася 34-річна місцева жителька із заявою про те, що з її автомобіля, залишеного без нагляду на кілька днів, було викрадено акумулятор, автомагнітолу та 25 л бензину.
Працівники міліції за підозрою у скоєнні даного кримінального правопорушення затримали 31-річного місцевого жителя, у якого вилучили викрадене.

Шановні громадяни! Будьте обачними у питаннях збереження вашого майна. Своєчасно вжиті застережні заходи можуть вберегти вас від неприємних сюрпризів та зазіхань злодіїв. Пам’ятайте, що транспортні засоби краще обладнати надійними протиугінними пристроями, в салоні авто не варто залишати цінні речі.
Подбайте про укріпленість ваших осель, не забувайте зачиняти двері, коли перебуваєте вдома. Задумайтеся над питанням професійної охорони помешкання, приміром Державна служба охорони може стати надійним гарантом безпеки вашого майна.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...