Кримінальна хроніка Житомирщини на 23 січня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 260 повідомлень, 70 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, пограбування, шахрайства та інші. У 28 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій.

Припинено 142 порушення правил дорожнього руху, 14 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

22 січня до Бердичівського райвідділу міліції звернулася 49-річна місцева жителька, яка повідомила, що на одній з вулиць міста її було пограбовано. Жінка розповіла, що двоє невідомих силоміць відібрали у неї сумку з гаманцем, завдавши збитків на суму 630 гривень. Дільничні інспектори та оперативники розпочали відпрацювання та встановили, що до даного кримінального правопорушення причетний непрацюючий 23-річний бердичівлянин, в якого й вилучили викрадене. Розшук другого учасника пограбування триває.

Цього ж дня до Богунського райвідділу міліції звернулася 31-річна житомирянка із заявою про те, що з її помешкання було викрадено ювелірні вироби із золота на загальну суму більше 13 тисяч гривень. Працівники карного розшуку встановили, що зловмисник потрапив до помешкання, підібравши ключа до вхідних дверей. За підозрою у скоєнні кримінального правопорушення було затримано 34-річного жителя Житомирського району. Наразі проводиться подальше розслідування.

Дільничні інспектори Лугинського райвідділу міліції під час огляду домоволодіння 55-річного жителя одного з сіл району виявили 15 патронів до вогнепальної зброї різного калібру. Набої було вилучено та направлено до експертно-криміналістичного центру на дослідження.

Шановні громадяни! Нагадуємо вам, що відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» за носіння, зберігання, придбання, передачу чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без законних підстав передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...