Информация о происшествиях на дорогах Киева

У четвер, 7 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 903 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 266 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків до відповідальності притягнуто 107 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 22; за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 70 водіїв.

За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 36 водіїв. Крім того, виявлено 45 пішоходів, які порушували Правила дорожнього руху.

За добу в столиці було зареєстровано 7 ДТП (4 наїзди на пішоходів), в яких 1 особа загинула та 6 отримали травми. Вчора, у Святошинському районі  в ДТП загинув літній чоловік. Пригода сталася близько сьомої години ранку на перехресті

проспекту Палладіна – проспекту Перемоги. Водій автомобіля «ISUZU NOR71R» скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу у невстановленому для переходу місці. Від отриманих травм чоловік загинув на місці пригоди.

 Державтоінспекція нагадує усім пішоходам, що на дорозі слід бути особливо уважними та обережними. Перед виходом на проїзну частину, необхідно переконатися, що це буде безпечним.  У темну пору та в умовах недостатньої видимості ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи, щоб водії могли вчасно їх помітити. Крім того, Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть людей, які переходять дорогу.

За минулу добу зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами:  Подільський район – автомобіль «ЗАЗ 968МБ», н.з. В2734КІ, 1993 року випуску, білого кольору; Голосіївський район а/м «БМВ Х5», н.з. АН5600НІ, 2007 р.в., чорний; Печерський район а/м «БМВ Х6», н.з. АА7739ІО, 2010 р.в., синій. Прийнято міри розшуку.

У Святошинському районі 7 січня інспектори ДАІ спільно з працівниками карного розшуку затримали двох чоловіків, які уночі скоїли незаконне заволодіння автомобілем «Деу Ланос» по вулиці Симиренка,12 – б.  За «гарячим» слідом на вулиці Перемоги,9 крадіїв було затримано та доставлено до райуправління. Крім того, співробітники ДАІ виявили 6 автомобілів, що знаходились у розшуку.

Того ж дня,  у Дарницькому районі за порушення правил дорожнього руху співробітники ДАІ зупинили автомобіль  «Опель Вектра» з причепом. При перевірці з’ясувалось, що водій в причепі перевозив кузов автомобіля       «ВАЗ-2106», на який реєстраційних документів водій не мав.  Керманич пояснив, що кузов знайшов у лісопарковій зоні і хотів здати його на металолом, щоб підзаробити. Чоловіка для з’ясування всіх обставин доставили до райуправління.    

В Оболонському районі за крадіжку особистих речей була затримана жінка, яка вкрала їх у іншої громадянки. Крім того, інспектори ДАІ за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин  затримали трьох громадян.  До райуправлінь міліції за шахрайство та хуліганство доставили  ще двох громадян. 

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

 УДАІ Київ

 

You may also like...