Інформація ДАІ м. Києва на 11.02.2013

За 9-10 лютого співробітники столичної ДАІ виявили 1420 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 450 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 211 водіїв; без необхідних документів керували автівками – 36. За порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 90 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонені від керування 86 водіїв. Крім того, виявлено 95 пішоходів, які порушували Правила дорожнього руху.

За вихідні дні в столиці було зареєстровано 1 ДТП, внаслідок якого водій автомобіля «VOLVO» отримав травми.Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу.Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

За вихідні дні зареєстровано 4 незаконних заволодіннятранспортнимизасобами: у Печерському районі невідомі особи викрали автомобіль «TOYOTALANDCRUISER 200», н.з.АА4966НН, 2012 р.в., білого кольору. А от у Дарницькому районі міста непощастило власнику «TOYOTARAV 4», н.з. АА2739СК, 2006 р.в., чорного кольору. В Дарницькому районі міста автокрадії заволоділи автомобілем «BMW 318»н.з. GHZ504, 1994 р.в., чорного кольору; у Святошинському районі незаконно заволоділи автомобілем «MERCEDES-BENZS 500»,н.з. АА2988КК, 1996 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Інспектори ДАІ в Оболонському районі міста затримали водія, який з метою уникнення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху намагався дати хабара, а в Подільському районі затримано особу, що перебувала у розшуку за скоєння злочину. Також, за незаконне перевезення та зберігання наркотичних речовин затриманочотирьохгромадян. Окрім того, в Шевченківському та Дарницькому районах затримано 4 осіб, за вчинення крадіжок. Під час несення служби співробітники Державтоінспекції затримали 4 громадян за нанесення тілесних ушкодженьіншим особам.Також в Оболонському районі, інспекторами ДАІ затримано чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошима іншої особи; а от у Дніпровському та Дарницькому районах виявлено та затримано водіїв з підробленими документами. Для подальшого з’ясування всіх обставин, затриманих доправлено до райвідділів міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру11-12 лютого в столиці буде зберігатися температура повітря від -2 до -4 градусів. Йтиме мокрий сніг. Столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон гарячої лінії 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Крім того працює телефон для СМС повідомлень: (063) 9550900.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...