Нещасні 3,6 млн. на ремонт поліклініки дали аж тоді, як людям на голови почала падати цегла

КЛПУ «Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання» 1 березня уклала угоду з ПП «Стройсервіс» на першу чергу капітального ремонту фасаду поліклініки № 2 за 3,59 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника» через термінову необхідність капітального ремонту: після осінньо-зимового періоду стан будинку поліклініки різко погіршився настільки, що він став непридатним для експлуатації.
 
Як зазначено в обґрунтуванні, через зсув ґрунтів основи убік ріки Кальміус в стінах поліклініки пішли наскрізні тріщини, більш того – від них відколюються і падають шматки цегли та бетону, через що довкола будинку довелося поставити аварійне огородження, щоб не травмувати людей. Поліклініку збудували в 1967 р., і з того часу жодного разу фасад не ремонтувався. Окрім того, в приміщенні протікає дах і постійно замочується фундамент, обвалилося більше половини облицювальної плитки, ушкоджені сходи й площадки запасних виходів.
Засновником донецького ПП «Стройсервіс» є Олексій Ісіков. За останні п’ять років фірма виграла тендери на загальну суму 26,46 млн. грн.
 
 

You may also like...