ГАИ столицы предупреждает, что водители слишком рано массово повылазили в город

Попри всі попередження Державтоінспекції столиці утриматися від поїздок на власному автотранспорті, водії масово почали виїжджати у місто.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв з розумінням віднестися до незручностей, спричинених негодою та радить автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки без нагальної потреби. Коли ж така необхідність виникла, то потрібно неухильно дотримуватись правил зупинки та стоянки і залишати транспорт в тих місцях, де він не заважатиме роботі снігоприбиральної техніки, а під час руху по місту – з повагою та розумінням відноситися одне до одного.

Столичною міліцією мобілізовано всі можливості для того, щоб допомогти комунальним службам подолати наслідки негоди. Підрозділи столичної ДАІ, спільно з рятувальниками МНС та працівниками дорожніх служб продовжують роботу спрямовану на відновлення нормального дорожнього руху та забезпечення життєдіяльності міста в цілому. У столиці відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста.
 
Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(інформація прес-служби ДАІ м. Києва) 

You may also like...