Кримінальна хроніка Житомирщини за 9 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 316 повідомлень, 84 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, незаконне поводження з наркотичними засобами, умисне нанесення тілесних ушкоджень та інші. У 38 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 149 порушень правил дорожнього руху, 18 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

8 квітня до Черняхівського райвідділу міліції звернувся 77-річний житель одного з сіл району із заявою про те, що до його будинку через незачинені двері зайшов невідомий чоловік та відібрав гроші в сумі 120 гривень. Дільничні інспектори міліції встановили, що до пограбування причетний непрацюючий 41-річний односелець пенсіонера, якого затримано, викрадені гроші вилучено. Розпочато слідство.

До Житомирського райвідділу міліції звернувся 57-річний житель району із заявою про викрадення із його домогосподарства будівельних матеріалів, сантехніки та іншого майна. Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали чотирьох жителів селища Новогуйвинське віком від 17 до 20 років, у яких вилучили частину викраденого. Наразі встановлюються всі обставини події.

Дільничні інспектори Малинського міськвідділу міліції виявили, що вночі з магазину, розташованого в одному з сіл району було вчинено крадіжку. Зловмисник скористався тим, що власниця не зачинила вікно в торгівельному закладі, а тому легко поцупив продукти харчування та алкогольні напої. За підозрою у вчиненні правопорушення правоохоронці затримали 33-річного місцевого жителя. За даним фактом розпочато слідство.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері, навіть коли знаходитеся вдома. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

СЗГ УМВС України в Житомирській області
 

You may also like...