На Львівщині затримано росіянина, підозрюваного в організації терористичної діяльності

Як повідомили «УК» у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області, у місті Червоноград Львівської області співробітники міліції затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у розшуку на території Росії – за організацію терористичної діяльності.

До Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області надійшло інформація від Управління Федеральної служби безпеки Російської Федерації у Тюменській області щодо розшуку 32-річного громадянина цієї країни. Молодика обвинувачують в організації діяльності екстремістської організації, а також публічних закликів до здійснення терористичної діяльності та публічне виправдання тероризму.

Щодо вказаної вище особи судом було прийнято рішення про заборону його діяльності. У розшуку вказаний зловмисник перебував з 2012 року.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції з’ясували, що розшукуваний разом із дружиною переховується на території України, де винаймає квартиру.

22 квітня працівники Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області затримали вищевказаного чоловіка поблизу від місця його проживання. Про подію одразу було повідомлено до правоохоронних органів Російської Федерації для вирішення питання про екстрадицію затриманого.

Окрім того, зараз працівники міліції перевіряють інформацію про вчинення іноземцем правопорушень чи злочинів на території України.

УК

You may also like...