Кримінальна хроніка Житомирщини на 23 квітня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 322 повідомлення, 78 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 31 випадку встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 196 порушень правил дорожнього руху, 35 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

22 квітня до Богунського райвідділу міліції м. Житомира надійшло повідомлення від 36-річного місцевого жителя про його пограбування. На місці події чоловік розповів наряду патрульної служби, що на нього здійснили напад двоє невідомих та відібрали мобільний телефон і 200 гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні пограбування затримали двох 20-річних житомирян. Наразі розпочато слідство.

Оперативники карного розшуку затримали на одній з вулиць м. Радомишля 19-річного жителя райцентру, який щойно придбав згорток з рослинною масою у 27-річного місцевого жителя. В подальшому під час огляду помешкання «продавця» працівники міліції виявили ще 15 аналогічних згортків, які містили рослинну масу. Усе вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. За попередніми даними, підозрюваний займався збутом наркотиків, а тому у разі підтвердження експертами припущення про вміст пакунків, чоловіка буде притягнено до кримінальної відповідальності.

Шановні громадяни! Відповідно до ст. 307 Кримінального кодексу України за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на трок від 3 до 8 років.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

You may also like...