Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 24.04.2013

Кримінальна хроніка Дніпропетровщини на 24.04.2013.

23 квітня до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надiйшло повiдомлення, що з пiд’їзду одного з будинків по вул. Кiма з колото-рiзаним пораненням шиї було доставлено непрацюючого чоловіка 1965 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що о 11.30 непрацюючий, мiсцевий житель, ранiше судимий 1966 р.н., в ходi спiльного розпиття спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинив останьому зазначене тiлесне ушкодження. За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

23 квітня до Магдалинiвського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1989 р.н. Заявниця повідомила про те, що 22.04.2013 о 13.00 в с. Гупалiвка пiд час спiльного розпиття спиртних напоїв з непрацюючими чоловіками 1974 та 1964 р.н. останнi тримаючи її за руки згвалтували природним способом. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 152 (Згвалутвання) КК України. Зловмисникам загрожує позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

23 квітня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась непрацююча жінка 1992 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 16.15 невiдомий, шляхом ривка, заволодiв її мобiльним телефоном. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» затриманий чоловік 1969 р.н. Викрадене – вилучено.

Працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж у чоловіка 1980 р.н., який мав мiсце 28.03.2013 був затриманий непрацюючий чоловік 1990 р.н. Викрадене – сумочка з мобiльним телефоном та грошима – вилучено.

23 квітня працівниками Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського відділу міліції пiд час проведення санкцiонованого обшуку у непрацюючої господарки 1971 р.н., було вилучено два медичних шприци, об’ємом по 20 мл, в яких знаходилось 14 мл прозорої рiдини, за зовнішніми ознаками схожої на психотропну речовину «метамфетамiн». За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмисниці загрожує штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

УМВС України в Дніпропетровській області
 

You may also like...