ГАИ Киева предупреждает об ограничении и затруднании движения в столице

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що 11 травня,  у суботу, з опівдня на вулиці Червонопрапорній,188 «Пирогово», відбудеться  реконструкція історичних подій під назвою  «Велика Перемога. Травень-45-го».

У зв’язку з проведенням міжнародного військово-історичного фестивалю можливі ускладнення у русі транспорту по вулиці Заболотного.

Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням – не паркувати транспорт з порушенням ПДР, зокрема на проїзній частині на під’їзді до об’єкту проведення заходу. Будьте уважними та обережними, неухильно дотримуйтесь сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

До уваги водіїв! 11 травня на НСК «Олімпійський» відбудеться футбольний матч.  Державтоінспекція просить водіїв не паркувати транспорт з порушенням ПДР, бути уважними та обережними

Столична Державтоінспекція інформує, що 11 травня о 19 годині  30   хвилин на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний матч чемпіонату України між командами ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Іллічівець»  (Маріуполь).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК "Олімпійський", Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автотранспорт на тротуарах вулиць Велика Васильківська, (вул.Червоноармійська), Фізкультури, Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.

Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.


Під час проведення поминальних днів у Києві буде обмежено рух автотранспорту біля міських кладовищ

Державтоінспекція столиці звертає увагу мешканців та гостей міста, що 12 травня у зв’язку з проведенням поминальних днів будуть вводитись часткові обмеження в русі автомобільного транспорту на дорогах, прилеглих до міських кладовищ.

Так, 12 травня, в неділю, для забезпечення безперешкодного руху автобусів і маршрутних таксі до Лісового кладовища, на вулиці Електротехнічній буде заборонено паркування транспортних засобів, а вулицю Крайню перекриють для руху приватного транспорту.
З урахуванням викладеного, у столичній ДАІ рекомендують автолюбителям по можливості обмежити відвідування кладовищ на власному транспорті, а скористатися послугами громадського. Для зручності громадян від кінцевих станцій метро до кладовищ будуть організовані додаткові маршрути.

Державтоінспекція радить водіям бути гранично уважними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальника, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених, а також не паркувати транспорт з порушенням правил.

ДАІ також нагадує автовласникам, що в ці дні заїзд приватного транспорту на кладовища заборонено, окрім транспорту, який перевозить інвалідів.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ міста Києва

You may also like...