В Ингульце сострудники госохраны со стрельбой спасали женщин от преступников

Як повідомили «УК» в Прес-службі Департаменту ДСО при МВС України, о пів на третю ранку 12 травня на пульт централізованої охорони ДСО у невеличкому містечку Інгулець, що в 45 км від Кривого Рогу,  надійшов сигнал про небезпеку від персоналу крамниці, яка працює цілодобово. Наряд міліції охорони прибув за 2 хвилини.

Далі події розвивались як у бойовику. Четверо чоловіків, надзвичайно агресивних, намагались затягти до свого автомобіля  трьох жінок – продавчинь. Ті намагались чинити опір, але все марно. Поява міліції охорони лише на секунду протверезила молодиків.  Вони спробували заволодіти радіостанцією та автоматичною зброєю. Правоохоронці вимушені були зробити попереджувальні постріли. Це ще більше розлютило правопорушників.

Зважаючи на це, працівникам міліції довелося використовувати табельну зброю, аби зупинити чоловіків, дії яких вже були неадекватними. Після того, як одного з них було поранено в ноги, інші підхопивши його швиденько й зникли у парковій зоні, залишивши свій автомобіль.

Міліціонери викликали додатковий наряд – і недарма. Буквально за хвилину з парку вийшло вже інших п’ятеро чоловіків із бейсбольними бітами в руках.  Двох із них відразу ж було затримано, інші, використавши обставини темного часу, зникли в  хащах. Ніхто з жінок не постраждав. Майно крамниці  збережено. Особи правопорушників з’ясовуються.

УК
 

You may also like...