В Киеве частный яхт-клуб присвоил имущество Минобороны, возвращали через прокуратуру

Прокуратурою Центрального регіону повернуто майно Міноборони, яке незаконно знаходилось у власності приватного яхт-клубу

 Майно Міноборони, що знаходиться на березі Київського моря, повертають з  незаконного володіння комерційної структури…

Київським апеляційним господарським судом залишено в силі рішення господарського суду м. Києва від 24.12.2012 року, згідно з яким за державою в особі Міністерства оборони України визнано право власності на водозахисну дамбу, пірс причалу, артезіанську свердловину, які розташовані на березі Київського водосховища, на території Хотянівської сільської ради Вишгородського району Київської області та витребувано їх у ТОВ «Вітрильницька академія» до державної власності. Вказані об’єкти нерухомості колишньої учбово-тренувальної бази військового відомства у 2003 році незаконно передано Хотянівською сільською радою у власність комерційної структури, якою на їх базі було створено елітний яхт-клуб. 

Крім того, здійснене ТОВ «Вітрильницька академія» будівництво споруд у водоохоронній зоні Київського водосховища визнано судом самочинним і зобов’язано забудовників усунути допущені порушення шляхом знесення споруд за власний рахунок. 

ПРОКУРАТУРА ЦЕНТРАЛЬНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ
З НАГЛЯДУ ЗА ДОДЕРЖАННЯМ ЗАКОНІВ
У ВОЄННІЙ СФЕРІ

 

 

You may also like...