Кримінальна хроніка Житомирщини на 29 травня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 312 повідомлень, 70 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства, незаконне поводження зі зброєю та наркотичними засобами та інші. У 29 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 19 осіб, причетних до раніше зареєстрованих правопорушень.

Припинено 171 порушення правил дорожнього руху, 17 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

28 травня до Корольовського РВ звернулась жителька м. Житомира із заявою про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено вироби із золота на загальну суму 11,5 тис. гривень. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали двох 20-річних місцевих жителів, які у скоєному зізнались.

Минулої доби інший житомирянин повідомив до міліції про те, що близько 22.00 в обласному центрі, із будівельного вагончика, шляхом вільного доступу, було викрадено будівельний інструмент, дизельне пальне та інші виробничі речі. Інспектори батальйону патрульної служби за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення оперативно затримали 30-річного місцевого жителя, який в скоєному зізнався. Викрадене вилучено.

До відділу міліції звернулась адміністратор перукарні з повідомленням про те, що в період з 14 листопада по 15 грудня 2012 в обласному центрі невідомий на ім’я Віталій, шахрайським шляхом, під приводом надання рекламних послуг, заволодів її грошима в сумі 2 тис. гривень. Оперативники карного розшуку встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий непрацюючий 24-річний житель м. Житомира, який в скоєному зізнався.

Шановні громадяни! Будьте обачними у всіх фінансових справах. Обов’язково закріплюйте угоди, пов’язані з коштами, відповідними письмовими договорами. Уважно знайомтесь із умовами виконання запропонованих вам послуг, у разі необхідності зверныться за консультацією до фахівців правознавства.

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...