Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 30.07.2013

За 30 липня співробітники столичної ДАІ виявили 670 порушень правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 301 відхилення від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 44 водії.

За минулу добу в столиці зареєстровано шість ДТП, в яких шість осіб отримали травми та одна особа загинула. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

У понеділок співробітники ДАІ у Дніпровському районі затримали водія «Honda» – виявлено, що свідоцтво про реєстрацію авто підроблене. А от у Оболонському районі міста інспектори ДАІ затримали двох шахраїв: один з них заволодів грошима (1800 гривень), а інший – автомобілем «Volkswagen Vento». У Печерському та Дарницькому районах міста за незаконне зберігання наркотичної речовини працівники ДАІ затримали двох осіб. Крім того, в Оболонському районі інспектори полку ДПС ДАІ затримали чоловіка, який наніс тілесні ушкодження жінці, а в Дарницькому районі міста затриманий громадянин за хуліганство. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Вчора в столиці зареєстрований факт незаконного заволодіння транспортним засобом: так, у Солом’янському районі невідомі викрали білу «TOYOTA CARINA», н.з. ВХ4573ВМ, 1988 року випуску. Прийнято міри розшуку. Разом з тим, працівники столичної Державтоінспекції виявили нещодавно викрадений мотоцикл «Qingqi».

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

You may also like...