Кримінальна хроніка Житомирщини на 7 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 365 повідомлень, 95 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 29 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 207 порушень правил дорожнього руху, 39 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

6 серпня до Богунського РВ звернулась жителька м. Житомира,1985 р.н., із заявою про те, що з її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено мобільний телефон вартістю 5500 гривень. Оперативники карного розшуку за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого, 24-річного місцевого жителя, у якого викрадений телефон вилучили.

До Володарськ-Волинського райвідділу УМВС звернувся непрацюючий 38-річний житель смт. Іршанська з приводу того, що з його квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено два мобільні телефони та паспорт громадянина України. Сума збитку становить 2900 гривень. Працівники міліції райвідділу за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого 30-річного місцевого жителя, в якого викрадені телефони вилучено.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Сучасні технічні та практичні засоби дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Не залишайте на видноті цінні речі та заощадження, не запрошуйте до оселі малознайомих людей та не вихваляйтеся власними статками. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтеся ним.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...