Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 241 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Хмельницького ВМ при відпрацюванні заяви 56-річної Олени затримано 24-річного Ігоря, який, шляхом ривка, відкрито заволодів гаманцем заявниці, в якому знаходилися гроші у сумі понад 1000 грн. Від затриманого надійшли правдиві свідчення.

Співробітниками Овідіопольського РВ в результаті слідчих дій затримано 37-річного жителя АР Крим. Попередньо встановлено, що підозрюваний, перебуваючи на території промтоварного ринку «7 км», відкрито заволодів коробкою з п’ятьма парами взуттям, що належать 32-річному приватному підприємцю. Затриманий зізнався у скоєному. Вилучено речові докази. Наразі його затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж).

Працівниками Ізмаїльського МВ за підозрою у скоєнні злочину затримано 29-річну Людмилу, від якої отримано правдиві свідчення, що вона, перебуваючи у міському сквері, ззаду вдарила по спині 18-річного Анатолія та, скориставшись тим, що молодий чоловік впав, з кишені його штанів відкрито заволоділа мобільним телефоном. Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж).

Співробітниками Малиновського РВ в результаті розшукових заходів затримано 21-річного Сергія. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий зі стоянки одного з міських супермаркетів викрав мопед 53-річного Володимира. Підозрюваний зізнався у скоєному. Вилучено речовий доказ.
До Приморського районного відділу внутрішніх справ надійшла заява від 30-річного Антона щодо прийняття заходів до невстановленої особи, яка в парку Жванецького таємно викрала його гроші у сумі 10000 гривень, мобільний телефон, навігатор та велосипед. Сума матеріального збитку склала 20000 гривень. В ході відпрацювання заяви у скоєнні даного злочину викрито раніше засудженого 25-річнго Михайла, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ – мобільний телефон. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України.

До Київського РВ надійшла заява від 34-річного Андрія про те, що невстановлений зловмисник, шляхом розбиття скла, проник до його автомобілю "Хюндай", звідки викрав його барсетку, в якій знаходилися гроші в сумі 8000 грн., водійське посвідчення, технічний паспорто та ключі від квартири. Вжитими заходами затримано 39-річного Леоніда, без постійного місця мешкання та роду занять, від якого отримано правдиві свідчення, що він, скориставшись ключами, проник до квартири заявника, звідки викрав гроші в сумі 3000 грн. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучено речові докази – барсетку з грошима в сумі 300 грн. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка).

Працівниками Білгород-Дністровського МВ в с.Шабо проведено огляд домоволодіння 19-річного Євгена, в ході якого виявлено та вилучено 11 патронів калібру 7.62 мм., 1 патрон калібру 5.45 мм. та гранату `ф-1` із запалом. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами і вибухівкою).

Співробітниками Шевченківського ВМ в результаті слідчих дій затримано 33-річного Артема. Попередньо встановлено, що підозрюваний з автомобілю "BMW", що належить 53-річній Юлії, відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 6800 грн., авіаквитки, особисті документи та документи на автомобіль. Затриманий надав правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Наразі його затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового утримання. Розпочато кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж).

Працівниками Суворовського РВ за підозрою у скоєнні грабежу затримано 21-річного Андрія. В ході слідчих дій встановлено, що затриманий, шляхом ривка, відкрито заволодів золотим ланцюжком 39-річної Оксани, спричинивши збитку на суму 12000 грн. Від підозрюваного надійшли правдиві свідчення, що викрадений ланцюжок він здав до ломбарду, а гроші витратив на власні потреби. Наразі затриманий знаходиться у слідчому ізоляторі. Розпочато кримінальне провадження за ст. 186 КК України (грабіж).
Співробітниками Приморського районного відділу міліції за підозрою у скоєні злочину затримано раніше засудженого 37-річного Федора та 28-річного Миколу. В ході слідчих дій встановлено, що затримані, шляхом ривка, відкрито заволоділи мобільним телефоном, курткою та грошима в сумі 200 гривень у 20-річного Івана.

Працівниками Іллічівського МВ притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 статті 178 КУпАП – (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді) 24 – річного місцевого жителя, який розпивав пиво у міському парку.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...