ДАІ попереджає про ускладнення руху в столиці під час свят

Столична Державтоінспекція інформує, що 23-25 серпня у зв’язку з відзначенням Дня Державного прапора України та 22-ї річниці незалежності України у Києві очікуються тимчасові обмеження руху транспорту (на виконання розпорядження КМДА № 1448 від 22.08.2013).

У зв’язку із відзначенням Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України 23-25 серпня 2013 року у Києві очікуються тимчасові обмеження руху транспорту.

Згідно розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), можливі перекриття руху.

Вже завтра, 23 серпня під час церемонії підняття Державного Прапора України біля приміщення Київської міської державної адміністрації з 9.00 до 11.00 годинибуде заборонений рух транспорту на вулицею Хрещатик (від вулиці Інститутської до Б.Хмельницького);

В зв’язку з проведенням масових заходів центральною вулицею Хрещатик з 22.0023 серпня до 22.00 25 серпня також заборонять проїзд транспорту (від Бессарабської площі до вулиці Михайлівської та від Михайлівської до Європейської площі);

А у суботу 24 серпня буде призупинено рух усіх видів транспорту поблизу під’їздів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому під час покладання квітів.

Крім того, цього ж дня орієнтовно з 12.00 до 14.30 буде призупинений рух всіх видів транспорту на час проведення карнавального дійства «Всеукраїнський парад вишиванок 2013» за маршрутом: вулиця Лаврська (від музейного комплексу «Мистецький арсенал») – площа Слави – І.Мазепи – М.Грушевського – Шовковична – Інститутська – Майдан Незалежності.

Шановні водії! Просимо Вас обмежити рух центральною частиною міста Києва та сприяти працівникам міліції в охороні безпеки дорожнього руху, чітко виконувати вимоги Правил дорожнього руху та вказівки авторегулювальників.

Якщо у Вас все-таки виникне необхідність пересуватися центральною частиною столиці, просимо бути гранично уважними і обережними. Також звертаємо увагу на те, що водії не повинні навіть на короткий час залишати без нагляду свої автомобілі на дорозі, особливо у непризначених для цього місцях, зонах дії заборонних знаків, зупинок громадського транспорту. Виконання цих порад створить більш комфортні та сприятливі умови для відпочинку людей, забезпечення безпеки громадського порядку і дорожнього руху на вулицях міста.

Прес-служба Державтоінспекції
 

You may also like...