Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 349 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Хмельницького ВМ в результаті слідчих дій затримано 28-річного Василя. Попередньо встановлено, що підозрюваний проник до недобудованого будинку, який належить 41-річному Віталію, звідки викрав гумовий човен та металобрухт. Затриманий зізнався у скоєному.

Працівниками Приморського РВ за підозрою у скоєнні крадіжки велосипеда у 23-річного Станіслава затримано 36-річного жителя Миколаївського району, який надав правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

Співробітниками Кілійського РВ при відпрацюванні заяви 61-річної жительки с. Приморське затримано 38-річного односельця заявниці. Попередньо встановлено, що підозрюваний, через незачинене вікно проник до будинку заявниці, де відкрито заволодів іконою «Миколи чудотворця», спричинивши збитку на суму 8000 грн. Затриманий зізнався у скоєнні даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 186 КК України (грабіж).

До Білгород–Дністровського МВ із заявою звернулась жителька села Шабо про те, що її колишній чоловік тривалий час ухиляється від сплати аліментів на утримання їх спільної дитини. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 164 КК України (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей).

Працівниками Суворовського РВ на розі вул. Курська та вул. Заболотного затримано 47-річного раніше засудженого за грабіж жителя Комінтернівського району, у якого в ході особистого огляду виявлено та вилучено медичний шприць з речовиною коричневого кольору та паперовий згорток з сипучою речовиною білого кольору. Як пояснив затриманий, в шприці знаходиться розчин опію, а в паперовому згортку "Метадон", який він придбав для особистого використання. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

Співробітниками сектору БНОН Київського РВ вжитими заходами викрито 24-річного одесита, який незаконно збув місцевому жителю паперовий пакунок з наркотичною речовиною. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

До Білгород–Дністровського МВ із заявою звернулась 50-річна жителька села Старокозаче про те, що протягом тривалого часу її чоловік вчиняє сімейні сварки. За матеріалами проведеної перевірки відносно сімейного дебошира складено протокол про адміністративне правопорушення за ознаками статті 173-2 КУпАП (насилля в сім’ї).

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...