Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 30.08.2013

За 29 серпня співробітники столичної ДАІ виявили 444 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 116 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто 94 водії, без необхідних документів керували автівками – 15, порушення правил проїзду перехресть – 17. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 39 водіїв.

За добу в столиці було зареєстровано 13 ДТП, в яких одна особа загинула та 13 отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 29 водіїв.

У четвер співробітники столичної Державтоінспекції в Деснянському районі міста затримали особу, яка підозрюється в скоєнні незаконного заволодіння мотоциклом «Ямаха», що мала місце 21 серпня поточного року з вулиці О.Бальзака, 40. Крім того, співробітники столичної Державтоінспекції затримали п’яти громадян за нанесення тілесних ушкоджень іншим особам. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

Вчора в столиці зареєстровано два факти незаконного заволодіння транспортними засобами: так у Голосіївському районі міста викрали мотоцикл «YAMAHA DRAG», чорного кольору, н.з. АА9634АА, 1996 року випуску. А от у Деснянському районі автокрадії заволоділи червоним мотоциклом «МАКС», н.з. АА1018АВ, 2008 року випуску. Прийнято міри розшуку.

Столична Державтоінспекція інформує водіїв, що у зв`язку з прокладанням каналізаційної труби по вулиці Набережно-Хрещатицькій, буде частково обмежено рух транспорту, а саме від вулиці Андріївської до Ігорівської, в напрямку мосту «Метро». Ремонтні роботи по вулиці Набережно-Хрещатицькій триватимуть з 29 серпня по 29 вересня 2013 року.

Також столична Державтоінспекція повідомляє,що у зв´язку з проведенням реконструкції тепломережі по вулиці Уманській (Солом’янський район), з 20 серпня по 15 жовтня 2013 року заборонено рух усім видам транспорту. Обмеження в русі діятимуть від вулиці Петровського до будинку №35 по вул. Уманській. Радимо водіям здійснювати об’їзд місця проведення робіт з боку Повітрофлотського проспекту вулицею Антонова – бульваром Чоколівським, з боку Чоколівського бульвару, вулицями Індустріальною та Борщагівською, а також проспектом Повітрофлотським. Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.
Увага! З 20 серпня по 20 вересня в столиці розпочався комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!». Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил дорожнього руху, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до навчальних закладів.

Державтоінспекція звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей залежить від вас. Нагадайте маленьким учасникам дорожнього руху основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи. І звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш приклад правильної поведінки.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ

 

You may also like...