Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 246 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Овідіопольського РВ надійшла заява від приватної підприємниці, 1947 р.н., жительки с. Мізікевіча, про те, що в ніч на 5 вересня невстановлений зловмисник незаконно заволодів з території її фірми, розташованої в смт. Чорноморка, трактором "ТТ16н". В ході оперативно-розшукових заходів співробітниками УДАІ ГУМВС зупинено вищевказаний трактор під керуванням жителя сусідньої країни, 1973 р.н., який рухався з боку смт. Авангард. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України на теперішній час знаходиться в районному відділі міліції.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 23-річна жителька району із заявою про те, що у неї викрадено гроші в сумі 500 грн. Вжитими заходами було встановлено особу підозрюваного, ним виявився 26-річний житель Біляївського району, з яким потерпіла деякий час спільно мешкала. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, ведеться слідство. 

До Київського РВ надійшла заява від Владислава, 1987 р.н., про те, що на вулиці Академіка Корольова двоє невідомих чоловіків відрито заволоділи його коштами. Вжитими заходами викрито Олексія, 1987 р.н., та Ігоря, 1988 р.н., які надали правдиві свідчення. Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...