Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 16.09.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 220 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Арцизького РВ надійшло повідомлення від жителя с. Плоцьк, 1985 р.н., про те, що невідомі зловмисники проникли на його подвір’я та незаконно заволоділи його мотоциклом "МТ-10". Вжитими заходами у скоєнні вказаного злочину викрито двох односельців заявника, 1998 р.н., та 1996 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від Івана, 1995 р.н., про те, що невідомий зловмисник застосувавши до нього фізичну силу, не шкідливу для життя та здоров"я, відкрито заволодів його сумкою, в якій знаходився ноутбук, особисті документи та речі. Сума збитку становить 13 тисяч гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного правопорушення було викрито жителя м. Арциз, 1989 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від одесита, 1989 р.н., про те, що два невідомих зловмисника по вул. Левітана застосувавши до нього фізичну силу, не шкідливу для життя та здоров’я, намагались відкрито заволодіти його мобільним телефоном. В ході оперативно-розшукових заходів викрито жителя с. Жовтень, 1993 р.н., та с. Хомінко, 1985 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від Валентини, 1987 р.н., про те, що на одній з центральних вулиць міста, невідомий зловмисник шляхом ривка, відкрито заволодів її золотим ланцюжком вартістю 2000 грн. Вжитими заходами було викрито жителя с. Прилиманське, 1986 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Олени, 1988 р.н., про те, що невідома особа шляхом підбору ключа намагалася проникнути до її квартири та здійснити крадіжку. В ході проведення слідчих дій за гарячими слідами автопатрулем полку патрульної служби викрито Володимира, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Підозрюваного затримано згідно ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) та ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ було викрито жителя с. Кузьменково, 1992 р.н., який проник до будинку місцевої жительки, 1971 р.н., та викрав її мобільний телефон та золоті прикраси.

До Суворовського РВ надійшла заява від Оксани, 1981 р.н., про те, що малознайомий на ім’я "Денис", в липні 2013 р. шляхом шахрайства, під приводом виготовлення дитячих меблів, взяв у неї гроші в сумі 3100 грн. та вимоги договору не виконав і гроші не повернув. Вжитими заходами було викрито жителя с. Крижанівка, 1976 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Підозрюваного відпущено під зобов’язання.

 

При проведенні досудового розслідування по раніше відкритому кримінальному провадженню слідчим Котовського МВ було встановлено, що мешканець районного центру на початку серпня намагався незаконно заволодіти автомобілем марки ВАЗ, що знаходився на подвір’ї багатоповерхового будинку. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 15 (замах на злочин) та ч.1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...