Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 19.09.2013

За 18 вересня співробітниками столичної ДАІ виявлено 689 порушень Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 299 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 102 водії, без необхідних документів керували автіками – 33, порушення правил проїзду перехресть – 17. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування –38 водіїв. Крім того, виявлено 23 пішоходів – порушників.

За добу в столиці було зареєстровано 6 ДТП, в яких 6 людей отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Вчора, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 18 водіїв.

У Подільському районі інспектори ДАІ за незаконне заволодіння автомототранспортом: автомобілем «ВАЗ 2106» та мотоциклом «Cizeta 350» затримали двох чоловіків, які викрали машину з проспекту Правди, а мото з вулиці Замковецької.

Вчора, у Києві в Оболонському районі співробітники полку ДПС ДАІ затримали чоловіка, який скоїв крадіжку 1100 гривень у громадянина. А в Святошинському районі – за крадіжку мобільного телефону «iPHONE» у чоловіка. Громадян для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправлінь міліції.

Крім того, у Печерському та Солом’янському районах співробітники ДАІ затримали водіїв автомобілів марки «ВАЗ» та марки «Jaguar», свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, яких викликає сумніви у його дійсності. Водіїв доставили до райуправлінь міліції.
За минулу добу, у Дарницькому районі співробітники ДАІ полку ДПС ДАІ затримали чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошима іншого громадянина у сумі 800 гривень. Громадянина доставили до райуправління.

Незаконних заволодінь за минулу добу не було. За 18 вересня, інспектори ДАІ виявили 8 автомобілів, що знаходились у розшуку.
Зверніть увагу! В столиці по 20 вересня триває комплекс профілактичних заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму «Увага! Діти на дорозі!». Вчора, інспектори ДАІ виявили 9-х водіїв, які перевозили дітей в авто з порушенням правил, а з початку року – 848 випадків.

 

УДАІ м.Києва

 

You may also like...