Кримінальна хроніка Житомирщини на 18 жовтня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 283 повідомлення, 73 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки, шахрайства та інші. У 33 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Крім того, встановлено 11 осіб, причетних до кримінальних правопорушень, вчинених раніше. Припинено 145 порушень правил дорожнього руху, 19 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

17 жовтня працівники батальйону патрульної служби міліції виявили у 29-річного жителя обласного центру паперовий згорток із подрібненою зеленою масою, за попередніми даними – наркотичним засобом. Вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС, після висновків якого й буде прийнято рішення про правову кваліфікацію подій.

 

До Житомирського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 19-річної жительки м. Житомира про те, що невідомий викрав її мобільний телефон та гроші, завдавши збитків на суму 780 гривень. Працівники міліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 32-річного місцевого жителя, який в скоєні правопорушення зізнався. Наразі встановлюються всі обставини події.

Цього ж дня до Любарського райвідділу УМВС звернувся 43-річний житель району із заявою про викрадення з його оселі побутової техніки вартістю 800 гривень. Працівники міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали 22-річного жителя Вінницької області. За даним фактом триває розслідування.

Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях. Не забувайте зачиняти двері та вікна. Використовуйте сучасні технічні засоби, які дозволяють надійно захистити оселю від відвідування небажаних гостей. Оберіть прийнятний для вас спосіб захисту та постійно користуйтесь ним.

ДАІ інформує

157 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 11 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. Складено 31 адміністративний протокол на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

 

За минулу добу зафіксовано 2 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 1 людина загинула та 3 отримали тілесні ушкодження.

 

Близько 07.00 17 жовтня на 187 км автодороги Київ – Чоп, Червоноармійського району, водій автомобіля OPEL, 26-річний житель Волинської області, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на відбійник. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження та доставлені до медичного закладу, де один із пасажирів помер.

 

Близько 17.25 17 жовтня в м. Житомирі, по вулиці Ватутіна, водій автомобіля AUDI, 52-річний житель обласного центру, скоїв зіткнення з автомобілем NISSAN, під керуванням 62-річного жителя м. Житомира, який зупинився попереду. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля NISSAN, 38-річна житомирянка, отримала тілесні ушкодження та звернулась за допомогою до медичного закладу.

 

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Тому перед тим, як сісти за кермо будь–якого транспортного засобу, необхідно замислитись чи варто ризикувати своїм життям. Адже, здавалося, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...