Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 23.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 200 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Балтського РВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до центральної районної лікарні доставлено жительку с. Саражинка, 1937 р.н., з тяжкими тілесними ушкодженнями, яка через дві години померла у реанімаційному відділенні. В ході проведення перевірки було встановлено, що син потерпілої, 1966 р.н., в ході раптово виниклої сварки, штовхнув матір, чим спричинив вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Анатолія 1979 р.н., про те, що невідомий зловмисник в нічний час, проник у його складське приміщення, звідки викрав два мішки ячменю. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрито 32-річного місцевого парубка, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Іллічівського МВ в смт. Малодолинське в ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння Дениса, 1980 р.н., в гаражі було виявлено та вилучено два поліетиленових пакета з речовиною рослинного походження зеленого кольору, армійський вибуховий пакет циліндричної форми з маркуванням «Б». В спальні вказаного будинку у шафі виявлено та вилучено поліетиленовий пакет всередині якого знаходилось 50 розфасованих пакетиків з речовиною рослинного походження загальною вагою 110 гр. Вилучене направлено до НДЕКЦ.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1988 р.н., про те, що невідома особа, знаходячись на території складу, розташованого по вулиці Ак. Вільямса скоїв крадіжку продуктів харчування на суму 450 грн. Вжитими заходами викрито Олексія, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Котовським МВ порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.389 (ухилення від покарання, не пов’язаного з позбавленням волі) відносно 37-річного мешканця Котовського району, який не виконує рішення суду і ухиляється від виконання покарання у вигляді громадських робіт.

Співробітниками Роздільнянського РВ вжитими заходами викрито 46-річного жителя району, який з вантажного автомобілю приватного підприємця, 1978 р.н., викрав 500 кг картоплі, автомобільний магнітофон та навігатор. Завдавши збиток на загальну суму 4500 грн.

До Хаджибеївського ВМ надійшла заява від Олексія, 1986 р.н. щодо вжиття заходів до невідомого, який з боксу станції технічного обслуговування викрав його автомобіль «Тойота». Того ж дня автомобіль було виявлено у провулку Матросова. В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України було викрито Захарія, 1994 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного правопорушення.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...