Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 13.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 181 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До чергової частини Котовського МВ звернувся 30-річний Віктор, який повідомив що його односелець відкрито заволодів його мобільним телефоном. Вжитими заходами було затримано громадянина, 1981 р.н., у якого при особистому огляді в кишені куртки було виявлено речовий доказ. Відомості про дане кримінальне правопорушенні внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст. 186 (грабіж) КК України.

 

До Овідіопольського РВ заява від приватного підприємця, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник з торгівельного павільйону на ринку «7 км» таємно викрав жіночу куртку. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито іноземця, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Вилучено речовий доказ.

 

До Овідіопольського РВ надійшла заява від приватного підприємця Олександра, 1983 р.н., про те, що на Харківському майданчику ринку «7 км», невідомий зловмисник таємно викрав дві коробки з жіночім взуттям. Сума збитку становить 2180 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Євгена 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Наталії, 1949 р.н., про те, що малознайома жінка на ім’я "Людмила" шахрайським шляхом увійшовши у довіру, під приводом виготовлення меблів заволоділа її грошима в сумі 6500 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Людмилу, 1963 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

 

Співробітниками Приморського РВ за скоєння крадіжки пляшки коньяку з супермаркету викрито жителя Миколаївської області, 1972 р.н., у якого вилучено пляшку коньяку та дві упаковки патронів калібру 5,6 мм в кількості 100 шт. Правопорушник пояснив, що патрони він знайшов в м. Котовськ та зберігав при собі з метою подальшого продажу. Вилучені патрони направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Болградського РВ в с. Городнє, за місцем мешкання Василя, 1959 р.н., виявлено та вилучено пневматичну гвинтівку "ІЖ-38”, ствол якої перероблено для стрільби патронами кал.5,6 мм.

 

Працівниками Красноокнянського РВ у жителя с. Красний Пахар, 1975 р.н., вилучено тротилову шашку вагою 200 гр, яку він знайшов у квітні 2013 р. під час збору металобрухту. Направлено до НДЕКЦ. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України

 

Працівниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків за місцем мешкання одесита, 1986 р.н., виявлено та вилучено дві коробки з розливною речовиною сіро-зеленого кольору, два полімерних пакети з рослинною речовиною сіро-зеленого кольору та електричні ваги. Загальна вага речовини 500 гр. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Триває перевірка.

 

Працівниками СБНОН Болградського РВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання Ігоря, 1982 р.н., виявлено та вилучено 1 кг марихуани та 3 кущі коноплі. Направлено до НДЕКЦ.

 

До Київського РВ надійшла заява від Анастасії, 1987 р.н., про те, що невідома особа з її сумки, таємно викрала мобільний телефон вартістю 3000 грн. Вжитими заходами викрито Олега, 1984 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

 

До Київського РВ надійшла заява від Івана, 1987 р.н., про те, що малознайомий чоловік, під приводом тимчасового користування заволодів його ноутбуком вартістю 1600 грн. Вжитими заходами викрито Микиту, 1989 р.н., від якого отримані правдиві свідчення.

 

Працівниками Іллічівського МВ викрито Вадима, 1996 р.н., який з крамниці скоїв крадіжку туалетної води.

 

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернулись двоє котовчан, які здали для подальшої утилізації газовий револьвер марки МЕ 38 к-9 та газовий пістолет марки ПГШ 790 к-9.

 

Співробітниками Суворовського РВ викрито Василя, 1954 р.н., який намагався отримати кредит по підробленому паспорту. Від чоловіка отримано правдиві свідчення у скоєнні даного правопорушення. Паспорт вилучено та направлено до НДЕКЦ.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від 56-річної мешканки району щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з її сумки таємно викрала гаманець з грошима, чим завдала матеріальної шкоди на суму 2220 гривень. В ході слідчо-розшукових заходів працівниками міліції у скоєнні вказаного правопорушення викрито раніше засудженого Павла, 1982 р.н., який пояснив, що гроші витратив на власні потреби, а гаманець викинув у сміттєвий бак. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...