Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 25.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 232 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1966 р.н., про те, що невідома особа по вулиці Д.Ковалевського таємно викрала металевий кут вартістю 300 грн. Вжитими заходами викрито Андрія, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. 

При нагляді за дорожнім рухом працівниками СЗ ДПС МВС України на одній з вулиць м. Котовська було зупинено автомобіль марки «Мерседес» під керуванням 50-річного Володимира. При огляді транспортного засобу було виявлено сліди зміни номерів кузову та викликав сумніви у дійсності технічний паспорт на автомобіль. Авто поставлено на арештмайданчик, здійснюється подальша перевірка. 

В рамках проведення місячника добровільної здачі зброї до Котовського МВ звернувся 35-річний Марко, який добровільно здав мисливську рушницю «ІЖ-5» к-16, яка дісталася йому у спадок для подальшого переоформлення документів на себе. 

До Суворовського РВ надійшла заява від 31-річного одесита про вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом вільного доступу з салону його автомобіля «Мерседес» таємно викрала сумку, в якій знаходилися документи та гроші у сумі 15 тисяч гривень. Працівниками міліції за гарячими слідами викрито уродженця іншої держави, 1966 р.н., без постійного місця мешкання та роду занять, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено. 

До Балтського РВ надійшла заява від жителя с. Лисничівка, 1961 рн., про те, що восени 2012 р. невідомий зловмисник з його присадибної ділянки, скоїв крадіжку бензопили вартістю 1600 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Володимира, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ встановлено факт шахрайських дій з боку 22-річного жителя селища Сергіївка, який заволодів грошима свого земляка в сумі 2700 грн, пообіцявши виконати роботи з утеплення будинку. Чоловік не виконав умови договору та гроші не повертає. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство. 

До Комінтернівського РВ надійшла заява від жительки смт. Чорноморське, 1956 р.н., про те, що невідомий зловмисник з її квартири скоїв крадіжку ноутбука вартістю 3000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1988 р.н., жителя с. Гвардійське від якого отримано правдиві свідчення. Речовий доказ вилучено. 

До Портофранківського ВМ надійшла заява від Євгенії, 1957 р.н., про те, що малознайомий чоловік, під приводом вирішення питання щодо отримання диплому про закінчення вищого навчального закладу, заволодів її грошима в сумі 4500 доларів США. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито директора крюїнгової компанії, 1953 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та якого відпущено під зобов’язання. 

В ході проведення операції "Батискаф" співробітниками управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС проведено обшук аптечних приміщень в с. Нерубайське, м. Іллічівську, с. Молодіжне та у с. Малодолинське, в ході яких були вилучені лікарські засоби до складу яких входять наркотичні засоби Кодеїн, Кодарін, Кодтерпін, Кодесан та інші, а також 183 ампули лікарського засобу Димедрол. На момент проведення обшуку будь-які документи на виявлені та вилучені лікарські засоби надані не були. Триває перевірка. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...