Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.11-01.12.2013

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 253 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшло повідомлення про те, що з місця мешкання до міської клінічної лікарні доставлено Євгена, 1960 р.н., з пораненням із пневматичного пістолета "Флобер-4 мм". Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що дані тілесні ушкодження чоловік отримав від свого родича, 1987 р.н., під час раптово виниклої сварки. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

До Малиновського РВ надійшла заява від Віктора, 1986 р.н., про те, що невідомий зловмисник з супермаркету викрав три пляшки коньяку "Шабо VSOP" та вісім склянок шоколадного крему "Нутелла". В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито Володимира, 1991 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Білгород-Дністровського ВМ біля кінотеатру зупинено Віктора, 1993 р.н., у якого виявлено та вилучено 2 гр. марихуани. Триває перевірка.

 

До Київського РВ надійшла заява від адміністратора торгового центру про те, що невідомий чоловік скоїв крадіжку предметів одягу, чим заподіяв збиток в сумі 512 грн. Вжитими заходами викрито Віталія, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Комінтернівського РВ надійшла заява від начальника охорони торгівельно-розважального центру, 1982 р.н., про те, що в одній з крамниць невідомий зловмисник викрав одяг на суму 597 грн. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито Вероніку, 1996 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення.

До Овідіопольського РВ надійшла заява від приватного підприємця, 1980 р.н., про крадіжку з його автомобілю 10 коробок жіночого взуття "PALIAMENT". В ході оперативно-розшукових заходів викрито Євгена, 1989 р.н., від якого отримані правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого В’ячеслава, який, знаходячись у маршрутному таксі, таємно викрав із сумки 19-річної Євгенії її мобільний телефон. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...