Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 14.01.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 155 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Приморського РВ затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України іноземця, 1981 р.н, який на вул. Старопортофранківській погрожуючи ножем, відкрито заволодів у одеситки, 1991 р.н. її сумкою, в якій знаходились мобільний телефон, гроші та паспорт. Вилучено речові докази: розкладний ніж та сумка з речами потерпілої. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Олексія, 1987 р.н, про те, що невідомий зловмисник проник до його будинку, звідки викрав гаманець з грошима, водійське посвідчення на його ім’я та техпаспорт на автомобіль "ВАЗ-2106". Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Сергія, від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Київського РВ із заявою звернувся посадовець комунального підприємства, 1971 р.н, про те, що невідомий зловмисник з багатоповерхівки викрав дві гальмівні котушки ліфта вартістю 2174 грн. У вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито Віталія, 1972 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Тарутинського РВ надійшла заява від жителя с. Підгірне, 1964 р.н., про те, що невідомий зловмисник пошкодивши замок вхідних дверей, проник до його будинку, звідки викрав мобільний телефон та радіоприймач. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного кримінального правопорушення викрито Івана, 1988 р.н., та Владислава, 1998 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До Татарбунарського РВ надійшла заява від місцевого жителя, 1980 р.н., про те, що невідомий зловмисник викрав 10 стільців з його кафе. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Михайла, 1961 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Кілійського РВ в с. Василівка було здійснено огляд домоволодіння Олександра, 1972 р.н., в ході якого було виявлено та вилучено 13 патронів кал. 9 мм. Зі слів господаря будинку патрони він знайшов у грудні минулого року між с. Омарбія та с. Василівка. Вилучене направлено на дослідження.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Ольги, 1972 р.н., про те, що невідомі особи з території її ферми здійснили крадіжку трьох тон насіння кукурудзи, спричинивши матеріальний збиток на суму 3000 гривень. В ході проведення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито двох місцевих жителів 46-річного Ігоря та 16-річного Сергія, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 29-річного жителя м. Рені, який проник до будинку Марини,1962 р.н., звідки викрав два рулони скловати, сім пакетів будівельного клею та сім мішків цементу. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...