Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 03.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 184 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Слідчим Котовського МВ розпочато кримінальне провадження, за ст. 164 (ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України, відносно 38-річного жителя м. Котовськ.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1954 р.н., про те, що невідома особа з його подвір’я викрала металеві труби вартістю 600 грн. Вжитими заходами викрито Володимира, 1981 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Георгія, 1995 р.н., про те, що невідомий чоловік викрав у нього мобільний телефон вартістю 5500 грн. Вжитими заходами викрито 20-річного одесита.

Працівниками Малиновського РВ за гарячими слідами викрито Надію, 1967 р.н., яка з гіпермаркету викрала продукти харчування на суму 229 грн.

До Приморського РВ надійшла заява від Лілії, 1976 р.н., про те, що невідомий зловмисник з крамниці побутової хімії викрав флакон парфумів вартістю 679 грн. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Олексія, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито двох одеситів, 1982 р.н., та 1978 р.н., які з прилавку супермаркету викрали пляшку коньяку та пляшку віскі. Сума збитку становить понад одну тисячу гривень.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Віктора, 1950 р.н., що невідома особа з його будинку здійснила крадіжку холодильнику. В ході розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 27-річного Дмитра, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 22-річного жителя району, який через вікно проник до будинку Анни, 1995 р.н., звідки викрав бензопилу. Сума збитку становить 500 грн. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Саратського РВ звернувся житель с. Міняйлівка, 1953 р.н., про те, що вночі з його незачиненого сараю викрали бичка. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох односельців заявника, 1997 р.н., та 1996 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Татарбунарського РВ із заявою звернулась директор Тузлівського навчально-виховного комбінату, 1966 р.н., про те, що вночі, невідомі розбивши віконне скло проникли до її службового кабінету та викрали два комп’ютера. Сума збитку становить понад 12 тисяч гривень. Вжитими заходами викрито 23-річного жителя с.Тузли, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Суворовського РВ надійшла заява від жителя району про вжиття заходів до жінки, яка ще у 2009 році під приводом подальшого викупу заволоділа його автомобілем «Mitsubishi», проте ні грошей, ні автомобіля до теперішнього часу не повернула. У вчиненні вказаного правопорушення викрито раніше засуджену одеситку, 1968 р.н. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...