Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15-16.02.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 94 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Біляївського РВ викрито громадянина, 1981 р.н, який біля домоволодіння В’ячеслава, 1976 р.н., шляхом ривка, заволодів грошима останнього в сумі 350 доларів США.

 

До Саратського РВ надійшло повідомлення від 45-річної мешканки району про те, що її співмешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, в ході сварки, тримаючи в руках незаконно придбану гладкоствольну мисливську рушницю, погрожував фізичною розправою їй та її матері та в подальшому погрожував вбивством. В ході відпрацювання заяви по «гарячих слідах» встановлено місцезнаходження підозрюваного, від якого отримано правдиві свідчення в скоєнні даного злочину. З місця події вилучено гладкоствольну мисливську рушницю, 12 набоїв до неї та дві стріляні гільзи 12 калібру. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 129 Кримінального кодексу України. Підозрюваного відпущено під особисте зобов`язання.

 

До Київського РВ із заявою звернулася громадянка про те, що в приміщенні їдальні одного з міських дитячих медичних закладів невстановлений злочинець викрав планшет та зарядний пристрій до нього, вартістю 6000 грн., які належать її десятирічній доньці. Вжитими заходами викрито непрацюючого громадянина, 1992 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

Працівниками Біляївського РВ викрито непрацюючих, 1986 р.н. та 1991 р.н., які з території будинку Анатолія скоїли крадіжку огорожі вартістю 800 грн. Від підозрюваних отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Київського РВ із заявою звернувся Олександр, 1984 р.н., про те, що невідомі особи заволоділи його автомобілем ЗАЗ, який знаходився на вулиці. Сума збитку становить 23000 грн. Вжитими заходами викрито Олександра, 1992 р.н. та Артура, 1983 р.н., яких викрито у вчиненні кримінального правопорушення.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ затримано двох жителів міста, які вночі проникли на подвір’я пенсіонерки та викрали звідти 450 кг вугілля. У затриманих вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), триває слідство.

 

До Київського РВ надійшла заява від Олега 1983 р.н., про те, що малознайомі чоловіки, знаходячись в його квартирі, скоїли крадіжку грошей у розмірі 1000 грн. та мобільного телефону. Сума збитку становить 1868 грн. Вжитими заходами викрито двох одеситів, від яких надійшли правдиві свідчення.

 

Дільничним інспектором Котовського МВ до адміністративної відповідальності за насильство в сім’ї притягнуто 40-річного Володимира, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, влаштував вдома сварку та бійку.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...