Прес-реліз про найбільш резонансні злочини та події на Одещині

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 164 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Іллічівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення з місцевої лікарні про те, що до медустанови було доставлено жителя міста 1971 р.н. з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забиття тім`яної області. З пояснень постраждалого, правоохоронцям стало відомо, що вказані тілесні ушкодження йому заподіяв 34-річний житель с. Малодолинське. Встановлено, що той безпідставно наніс чоловікові удари дерев’яною палицею. Від зловмисника отримано правдиві свідчення та відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом розпочато кримінальне правопорушення. Попередня правова кваліфікація – ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ на підставі постанови Ізмаїльського районного суду було проведено обшук домоволодіння 53-річного чоловіка, в ході якого виявлено та вилучено малокаліберну гвинтівку з оптичним прицілом калібру 5,6 мм, мисливську рушницю калібру 5,6 мм та набої в кількості 251 шт. калібру 5,6 мм. Виявлена зброя не зареєстрована. Наразі порушено кримінальне провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіка відпущено під особисте зобов’язання.

До Комінтернівського РВ звернувся одесит 1978 р.н., який повідомив про те, що в лісосмузі, на відстані 500 м від ТЦ «Нова лінія», він виявив мінометну міну часів ВВВ калібру 60 мм. Місце події огороджено та охороняється, вживаються заходи щодо вилучення боєприпасу для подальшого знищення. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...