Вночі російські військові атакували в Криму два підрозділи Держприкордонслужби

Російські військові продовжують здійснювати захоплення і блокування прикордонних підрозділів в АР Крим. Цієї ночі відбувся напад ще на 2 прикордонні об’єкти.

 О 1 годині ночі поблизу розташування мобільної прикордонної застави «Масандра» з’явилися невідомі особи у військовому та цивільному одязі. Невдовзі підтягнулися ще близько 20 осіб у військовій формі з автоматичною зброєю та гранатометами, які оточили підрозділ. Виїзд з території був заблокований «КАМАЗом».

Прикордонники негайно зайняли оборону по периметру військового містечка, щоб у разі атаки відтіснити нападників. На пропозицію здатися прикордонники категорично відмовилися. Після цього блокування тимчасово припнилося. Наразі нападники ведуть спостереження за прикордонним підрозділом.

Другий напад відбувся на відділ прикордонної служби «Євпаторія». О 3 ночі до підрозділу прибуло 8 автомобілів «УАЗ», «ГАЗЕЛЬ», «КАМАЗ» та «ТИГР» з 50 озброєними чоловіками у військовій формі. Під’їзд до території підрозділу заблокували автомобілем «КАМАЗ», решта транспорту після штурму містечка заїхали на територію. Нападники увірвалися до службових приміщень відділу. Прикордонники не допустили агресорів до кімнати зберігання зброї та не здали систему управління ділянкою кордону.

В даний час тривають переговори, озброєні нападники намагаються чинити тиск на прикордонників та вимагають перейти на бік самопроголошеного Уряду Криму

Офіційний сайт прикордонної служби України

You may also like...