Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 10.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 136 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ звернувся з заявою Анатолій, 1970 р.н., про те, що невідома особа в приміщенні магазину на вулиці М.Жукова, скоїла крадіжку продуктів харчування. Вжитими заходами викрито Катерину, 1986 р.н., від якої отримано правдиві свідчення.

До Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1980 р.н., про те, що невідома особа проникла до його квартири, де таємно викрала мобільний телефон та інше майно. Сума збитку становить 4000 грн. Вжитими заходами викрито Андрія, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась мешканка міста Ізмаїл, 1958 р.н., про те, що невідомий зловмисник, знаходячись в приміщенні бару, з жіночої сумочки викрав мобільний телефон та гроші. Здійсненими оперативно-розшуковими заходами було викрито місцевого жителя, 1973 р.н., раніше судимого за аналогічні злочини. За місцем проживання зловмисника вилучені речові докази.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась громадянка, 1992 р.н., яка розповіла,що з її садової ділянки, невідома особа скоїла крадіжку металевих виробів. Вжитими заходами викрито двох неповнолітніх жителів Ізмаїла, від яких отримано правдиві свідченні у вчинені даного злочину. Викрадене майно вилучено.

Працівниками Котовського МВ викрито двох жителів районного центру, 1980 та 1983 р.н., які в січні поточного року викрали три ящика курятини зі складу приватного підприємця, де працювали вантажниками. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась мешканка міста Ізмаїла, 1956 р.н., про те, що невідомий зловмисник, проник до її будинку, де вона проводить ремонтні роботи, звідки викрав майно. Вжитими заходами викрито місцевого жителя, 1994 р.н., від якого отримані правдиві свідчення. Фігуранта затримано згідно ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового утримання Ізмаїльського МВ.

До Балтського РВ надійшла заява від Миколи, 1961 р.н., про те, що в с. Переліта, невідомий зловмисник пошкодивши вікно, проник до його непрацюючого магазину та викрав комп’ютер. Сума збитку становить 4000 грн. В ході перевірки було викрито місцевого жителя, 1996 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Вікторії, 1982 р.н., про те, що невідомий зловмисник проник до приміщення літньої кухні, звідки скоїв крадіжку газового балону. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 20-річного односельчанина, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 39-річного Сергія, який з електричних опор біля с. Щербанка скоїв крадіжку десяти траверсів для електричних дротів високої напруги. Триває перевірка.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...