Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Співробітниками Ізмаїльського МВ в ході розслідування кримінального провадження, порушеного за ознаками ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, були затримані двоє чоловіків, 1980 р.н., та 1988 р.н., які вже притягувались до кримінальної відповідальності. Встановлено, що зловмисники нанесли тілесні пошкодження своєму знайомому, 1951 р.н., від яких потерпілий помер за місцем свого мешкання. Встановлені особи затримані за ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Триває слідство.

 

До Приморського РВ звернувся із заявою чоловік та повідомив, що коли він знаходився на вулиці Канатній, малознайомий чоловік його побив. В ході відпрацювання заяви працівниками міліції було викрито Романа, 1983 р.н., який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення та пояснив, що бійку вчинив на ґрунті ревнощів до його колишньої подруги. За подібні діяння законодавством передбачено покарання згідно статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До Біляївського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до Біляївської центральної районної лікарні, з місця мешкання доставлено жителя м. Теплодар, 1963 р.н., з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що потерпілий за місцем мешкання, спільно з своєю співмешканкою, 1967 р.н., вживали спиртні напої, під час чого між ними раптово виникла сварка, в ході якої жінка нанесла удар кухонним ножем в область грудної клітини співмешканцю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

 

До Любашівського РВ надійшла заява від жителя с. Познанка, 1986 р.н., що між ним та односельчанином, 1990 р.н., раптово виникла сварка, в ході якої останній вдарив заявника, після чого потерпілий впав на землю та вдарився головою о землю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

 

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1973 р.н., про те, що невідома особа проникла до гаражного приміщення по вулиці А.Чорноморського, де скоїла крадіжку ноутбуку, аудіоплеєру та іншого майна. Вжитими заходами викрито Олександра, 1993 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від одесита, 1975 р.н., про вжиття заходів до невідомої особи, яка з лавки на вул. Марсельській таємно викрала його сумку з речами. Загальна сума збитку становить 1800 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні вказаного правопорушення викрито непрацюючу Яну, 1993 р.н, від якої отримано правдиві свідчення, та вилучено речові докази.

 

38-річний Олександр, мешканець с. Куяльник, добровільно здав до Котовського МВ газовий пістолет марки «ZORAKI-912S” калібру 9 мм, у зв’язку з тим, що він прийшов в негідність.

 

Мешканець м. Котовська добровільно здав до Котовського МВ бойові патрони калібру 7,62 мм-1 штука, 9 мм -9 штук, 5,45 мм-8 штук. Чоловік пояснив, що знайшов патрони біля гаражного кооперативу.

 

До Білгород–Дністровського МВ звернулася приватний підприємець із заявою про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу проникла до складу–магазину, звідки викрала продукти харчування. Вжитими заходами встановлено, що крадіжку скоїв земляк потерпілої, викрадене вилучено та повернуто заявниці. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 КК України (крадіжка), триває слідство.

 

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ було викрито двох чоловіків віком 24 та 39 років, які пошкодивши металопластикове вікно в квартирі дома по вулиці Колонтаївській, вчинили крадіжку плазмового телевізору та ігрової приставки «PSP». Сума матеріального збитку становить сім тисяч гривень. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...