Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 29.04.2014

В столиці за 28 квітня інспектори ДАІ виявили 720 порушень Правил дорожнього руху. За перевищення швидкості до відповідальності притягнуто – 174 водії, за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки – 156, порушення правил зупинки і стоянки –165, без необхідних документів керували автіками – 32, за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 10 водіїв, за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння інспектори ДАІ відсторонили від керування 48 водіїв. А з початку року за це порушення притягнуто до відповідальності 3740 водіїв.

За добу зареєстровано 7 ДТП, в яких 1 особа загинула та 25 людей отримали травми. Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Незаконних заволодінь не зареєстровано.

До райуправлінь міліції за крадіжку доставлено дві особи та чоловіка, що торгував квітами занесеними до Червоної книги України.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Відділ зв’язків з громадськістю УДАІ м. Києва
 

You may also like...