На Херсонщині в Центрі надання послуг ДАІ затримано крадія, який перебував у розшуку

У Центр надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів з обслуговування міста Херсон та Білозерського району, звернувся 35 – річний чоловік, мешканець Каховського району, щоб зняти з обліку свій мікроавтобус «Volkswagen Transporter». Чоловік надав працівникам Центру необхідні для цього документи. Однак результат виявився зовсім не той, на який очікував водій.

У ході перевірки за інформаційними базами даних правоохоронці встановили, що цей чоловік з 18 листопада минулого року знаходиться в розшуку Бериславським райвідділом міліції за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Про подію негайно було повідомлено до чергової частини управління ДАІ та територіального райвідділу міліції.

До прибуття працівників ДАІ та слідчо-оперативної групи працівники Центру ввічливо просили водія почекати, доки йде процес оформлення відповідних документів для знаття транспортного засобу з обліку.

На правоохоронців, які невдовзі з’явилися на порозі Центру, зловмисник спочатку не звернув уваги, та коли вони впевнено попрямували в його бік, почав нервувати й спробував наблизитись до виходу. Втім залишити приміщення у нього не вийшло.

Зрозумівши, що за скоєну крадіжку неминуче доведеться відповісти, керманич не переставав здивовано повторювати «Як ви мене знайшли, адже пройшло вже майже півроку?».

Наразі щодо затриманого обрано запобіжний захід – домашній арешт, тривають слідчі дії.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України
(за інформацією прес-служби ДАІ Херсонської області)

You may also like...