Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До чергової частини Приморського РВ звернулась місцева мешканка, яка повідомила, про те, що невідома особа нанесла їй удар по обличчю та відкрито заволоділа її золотим ланцюжком та хрестиком. Сума збитку становить 3800 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів встановлено 40-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся мешканець міста, який повідомив, про те, що невідома особа проникла до його житлового будинку звідки скоїла крадіжку мобільного телефону. Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено 15-річного Івана, який зізнався у скоєнні даного злочину. Порушено кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До чергової частини Кілійського РВ звернулась 30-річна мешканка с. Мирне, яка повідомила про те, що невідома особа, шляхом ривка, відкрито заволоділа її сумочкою, в якій знаходився паспорт громадянки України та гаманець. В ході оперативно-розшукових заходів встановлено мешканця м. Кілія, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. 

Працівниками Березівського РВ викрито 42-річного Олександра, у якого біля будинку за місцем мешкання виявлено та вилучено тротилову шашку вагою 400 гр. Вилучену шашку направлено до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від 43-річного мешканця міста про те, що невідома особа проникла в його будинок, звідки викрала телевізор «Самсунг», магнітофон. В ході оперативно-розшукових заходів було викрито Юрія, 1985 р.н., та Івана, 1999 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками Балтського РВ в ході проведення огляду домогосподарства за місцем мешкання Олександра, 1982 р.н., виявлено та вилучено з присадибної ділянки рослини снодійного маку у кількості 150 кущів. Вилучене направлено до НДЕКЦ. 

До Роздільнянського РВ надійшло повідомлення від чергового МНС про те, що на відстані 700 метрів від села Бурдовка, виявлено мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни. Місце події огороджено та охороняється. 

До Суворовського РВ надійшла заява від Бориса, 1995 р.н. про те, що невідома особа вдарила його та відкрито заволоділа гаманцем та мобільним телефоном, чим спричинила матеріальний збиток на суму 3500 гривень. Вжитими заходами встановлено Сергія, 1990 р.н., та Леоніда 1994 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння ними даного злочину.  

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито мешканку міста, 1981 р.н., яка шахрайським шляхом, під приводом зателефонувати, заволоділа мобільним телефоном громадянина. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від громадянки, 1964 р.н. про те, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку мобільного телефону, чим спричинила матеріальний збиток на суму 500 гривень. В ході здійснення оперативно-розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 30-річну односельчанку, від якої надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

 

 

 

You may also like...