Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещини.

До Котовського МВ звернувся фермер, який повідомив, що невідома особа викрала запчастини від комбайну. Вжитими заходами встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїли місцеві мешканці, 1987 р.н., та 1990 р.н. Даним громадянам повідомлено про підозру за ст. 185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Олексія, 1971 р.н., про те, що невідома особа з літньої площадки його магазину здійснила крадіжку двох стільців. Сума збитку становить 900 гривень. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 57-річного жителя району, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 29-річного Віталія, який із застосуванням сили до Марії, 1955 р.н., заволодів її мобільним телефоном, чим спричинив матеріальний збиток на суму 280 гривень. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернувся мешканець міста, 1977 р.н., який повідомив, що невідома особа з території автомийки викрала два килима, які були здані для прання. В ході оперативно-розшукових заходів було встановлено особу, яка скоїла крадіжку. Ним виявився місцевий житель, 1994 р.н., від якого отримано правдиві свідчення. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито раніше судимого жителя району, 1983 р.н., який знаходячись на території сільського стадіону, з кишені куртки заявника, 1979 р.н., викрав мобільний телефон. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ із заявою звернулась пенсіонерка про те, що невідомий зловмисник з торгівельного контейнеру на центральному ринку м. Ізмаїл викрав футболку вартістю 300 грн. В ході вжитих заходів було викрито 26-річну ізмаїльчанку, від якої отримано правдиві свідчення. Попередня правова кваліфікація за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського МВ надійшла заява від жителя району, 1983 р.н., про те, що невідомий з приміщення роздягальні, розташованої на території сільського стадіону скоїв крадіжку м’ячів. Загальна сума збитку становить 1930 грн. Вжитими заходами у вчинені вказаного кримінального правопорушення викрито двох жителів села, 1995 р.н. та 1997 р.н., від яких отримані правдиві свідчення у вчинені злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...