На Кіровоградщині у жахливій ДТП загинули чоловік, дівчина та немовля (фото)

О 12.45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка. Водій швидкої допомоги повідомив, що біля села Хмельове Маловисківського району відбулося зіткнення двох легкових автомобілів «Шевроле» та «Ланос».

У результаті ДТП загинули 52-річний водій та 10-місячна дівчинка, які їхали у «Шевроле», а також 25-річна жінка – водій «Ланоса». Ще троє пасажирів «Шевроле» зазнали травм.

ДТП

ДТП

На місце події виїхав аварійно-рятувальний автомобіль державної пожежно-рятувальної частини №23 міста Мала Виска та особовий склад, слідчо-оперативна група Маловисківського РВ УМВС, працівники ДАІ та 2 карети швидкої допомоги, працівники прокуратури, дорожна служба та експертна служба обласного УМВС.

Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту вивільнили тяжко травмованого водія «Шевроле», якому у результаті деформування кузова автомобіля затиснуло ноги, та передали працівникам медичної служби. Від отриманих у ДТП травм він помер на місці пригоди.

Магнолія-ТВ.com за матеріалами прес-служби ДСНС у Кіровогрдаській області

 

You may also like...