Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 127 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Арцизського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до медичного закладу доставлено жителя м.Арциз-2, 1989 р.н., з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами правоохоронцями викрито співмешканку потерпілого, 1993 р.н., яка під час раптово виниклої сварки нанесла потерпілому ножові поранення. Від зловмисниці надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Ізмаїльського МВ, в ході проведення профілактичної операції «Мак», при огляді земельної ділянки 45-річної жительки міста, виявлено та вилучено 17 кущів рослин конопель. Вилучені кущі направлені на дослідження в НДЕКЦ Ізмаїльського МВ ГУМВС.

Працівниками Малиновського РВ викрито Дмитра, 1993 р.н., який шляхом ривка, відкрито заволодів золотим ланцюжком 25-річної одеситки. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

Працівниками Ізмаїльського МВ затриманий 38-річний житель села Ларжанка, який на озері «Кугурлуй» в районі села Нова Некрасівка, незаконно здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову. Правоохоронцями вилучено 181 шт. цінних порід риби (карась-152 шт., окунь-25 шт., судак-4 шт.) Правопорушенням заподіяно збитків водному господарству на загальну суму 5049 гривень. Попередня правова кваліфікація ст.249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 31-річна ізмаїльчанка, яка повідомила, що невідома особа з її будинку вчинила крадіжку особистого майна на загальну суму 450 гривень. Правоохоронцями викрито 19-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...