На Миколаївщині працівники ДАІ попередили скоєння злочину

У місті Первомайську Миколаївської області працівники ДАІ затримали чоловіка, який намагався пограбувати автозаправну станцію.

Днями, екіпаж ДАІ звично патрулював місто, забезпечуючи безпеку дорожнього руху. Близько 18 години 20 хвилин, рухаючись по вулиці Вознесенській, увагу інспекторів привернув молодий чоловік, який «крадучись» йшов по території автозаправочної станції. Та найбільше стурбував правоохоронців металевий предмет у руках хлопця, який він навіть не намагався приховати.

На самій заправці був лише один автомобіль, біля якого стояла жінка з немовлям на руках. Коли ж з павільйону вийшла дівчина-оператор, щоб допомогти жінці, чоловік вийшов зі свого укриття та попрямував до них.

Чекати було не можна, зрозумівши наміри хлопця, інспектори ДАІ кинулись на допомогу дівчині-оператору, на щастя, встигли вчасно – чоловік був у кількох метрах від неї. Вартові доріг прийняли заходи для затримання хлопця, та викликали на місце події слідчо-оперативну групу Первомайського міськвідділу міліції.

Очікуючи на приїзд правоохоронців, 32-річний горе-нападник розповів, що хотів лише налякати дівчину-оператора, щоб заправити 40 літрів бензину А-92 в автівку своєї дружини, яка, до речі, й відволікала увагу.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Проводяться першочергові слідчі дії.

 Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

(за інформацією прес-служби ДАІ Миколаївської області)

You may also like...