Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 липня

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 4 липня

03.07.2014 о 08.00 до Ленінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся охоронник одного з магазинів міста 1972 р.н., який повідомив, що о опівночі, знаходячись в магазині, який розташований на пр. Петровського, на розгрузці товару з тильного боку магазину, невідомий чоловік відкрито заволодів візком, в якому знаходилось 2 пака пива. За вчинення злочину встановлений та доставлений до райвідділу непрацюючий місцевий житель 1988 р.н. Вина зловмисника підтверджується показами свідків та вилученням відеозапису з камер спостереження. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

03.07.2014 о 19.10 до служби дільничних інспекторів міліції Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління звернувся непрацюючий місцевий житель 1991 р.н. Він розповів, що 01.07.2014 о 15.00 біля одного з будинків по вул. Подбельського, непрацюючий місцевий житель 1993 р.н., шляхом ривка з руки, заволодів його мобільним телефоном. Збиток склав 450 грн. Грабіжник був опитаний. Вина останнього підтверджується особистим зізнанням та впізнанням потерпілим. Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за розбійний напад на чоловіка 1967 р.н., який мав місце 08.06.2014, встановлений та опитаний непрацюючий місцевий житель 1982 р.н. Викрадений планшет вилучено. Вина зловмисника підтверджується впізнанням потерпілим та вилученням речового доказу. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у хлопця 2000 р.н., який мав місце 23.05.2014, встановлений місцевий житель учень 9-го класу загальноосвітньої школи 1999 р.н. (мати 1981 р.н.). Викрадений велосипед вилучено. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1966 р.н., який мав місце 31.03.2014, встановлений непрацюючий місцевий житель 1983 р.н. Останній заарештований та знаходиться у Дніпропетровському СІЗО за вчинення аналогічних злочинів. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Працівниками Кіровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у хлопця 1992 р.н., який мав місце 28.06.2014, встановлений непрацюючий житель м. Павлоград 1977 р.н. 03.07.2014 останньому вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені даного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За даним фактом внесено відомості до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...