В Ужгороді сталася «мажорна» ДТП, з «винуватця» оперативно зняли номери

Близько о пів на третю ночі 6 липня в Ужгороді, на вулиці Собранецькій, навпроти дитячого майданчика біля ЗОШ № 4 сталася дорожньо-транспортна пригода.

Судячи з обставин, принаймні один з її учасників — не «простий смертний»: вулицю перекрили на великому відрізку з обох боків від місця ДТП, що у таких випадках трапляється не так вже й часто, а зі сріблястої Honda CRV, яка чомусь опинилася на зустрічній смузі, під пильним наглядом інспекторів ДАІ оперативно зняли державні номерні знаки — щоби не «засвітилися». А тим часом на місце події моментально прибув евакуатор.

Судячи з цього, інформація про цю подію має усі шанси не потрапити у міліцейське зведення автопригод і злочинів за поточну добу.

P. S. В соціальних мережах стверджують, що ДТП у стані алкогольного сп’яніння ближче до півночі скоїв зять екс-мера Ужгорода Іван Сливич Вилетівши на шаленій швидкості на своїй «Хонді» на зустрічну смугу, він врізався в " Skoda Fabia«, після його авто перекинулося, а винуватець, начебто, втік з місця події. Пасажира «Шкоди» забрала «швидка». Водій «Хонди» з’явився тільки після того, як з’ясувалося, що загиблих у «Шкоді» немає, і відмовився здати кров на вміст алкоголю. Зі слів свідків номер авто — АО 5155 АІ. // Закарпаття онлайн

You may also like...