Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 05-06.07.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 345 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Дмитра, 1979 р.н., про те, що невідома особа скоїла крадіжку металевої огорожі по вул. 16 Лінія. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами викрито Григорія, 1989 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Портофранківського ВМ із заявою звернулася Олена, 1970 р.н. щодо вжиття заходів до малознайомого хлопця, який шахрайським шляхом, під приводом покататися, взяв у її неповнолітнього сина велосипед та на протязі місяця не повертає. Сума матеріального збитку складає дві тисячі гривень. В ході відпрацювання заяви, правоохоронцями викрито 15-річного Петра, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Наразі молодика відпущено під зобов’язання.

Працівниками Малиновського РВ викрито 47-річного Георгія, який намагався заволодіти сумкою 31-річної Тетяни. Від зловмисника отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.15 ч.2 ст.186 (замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано згідно ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

До чергової частини Татарбунарського РВ з заявою звернувся 30-річний житель с. Жовте про те, що невідомий зловмисник, з подвір’я будинку, шляхом вільного доступу незаконно заволодів його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 18000 гривень. Вжитими заходами викрито 31-річного односельця потерпілого, від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. Викрадене майно знайдено та повернено власнику.

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до місцевої лікарні доставлено 25-річного жителя с. Миколаїка з тілесними ушкодженнями. Вжитими заходами правоохоронцями викрито 33-річного односельця потерпілого, від якого отримано правдиві свідчення про те, що, під час відпочинку та раптово виниклої сварки кухонним ножем він наніс чоловікові ножові поранення. Триває слідство. Попередня правова кваліфікація – ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході проведення слідчих дій за фактом крадіжки, що сталася у червні поточного року, викрито мешканця міста, 1982 р.н., який, знаходячись в торгівельному центрі, викрав мобільний телефон. Чоловік зізнався у вчиненні даного кримінального правопорушення та пояснив, що викрадене майно продав, а гроші витратив на особисті потреби.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від працівника комунальної служби про те, що невстановлена особа вчинила крадіжку чавунної кришки люка з кабельної каналізації. Вжитими заходами викрито Бориса, 1985 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні даного правопорушення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході огляду квартири ізмаїльчанки, 1997 р.н., було знайдено речовину рослинного походження зеленого кольору в сухому подрібненому стані. Речовину вилучено та направлено на дослідження до НДЄКЦ, за результатами якого буде прийнято рішення.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 45-річного працівника розважального закладу про те, що невідома особа зі складського приміщення викрала техніку. Сума матеріального збитку становить дві тисячі гривень. Вжитими заходами викрито Івана, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

До чергової частини Біляївського РВ надійшло повідомлення про те, що виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. В ході виїзду на місце події було встановлено, що під час вживання спиртних напоїв між 35-річним померлим та його товаришем виникла сварка та бійка, в ході якої останній завдав ножові поранення загиблому. Вжитими заходами викрито 37-річного іноземця, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...