Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 227 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Ольги, 1951 р.н. про те, що невстановлена особа проникла до її подвір’я, звідки таємно викрала металеві труби. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень. Вжитими заходами викрито Анатолія, 1996 р.н., від якого отримано правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито жителя с. Кам’янка, 1974 р.н., який шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволодів мобільним телефоном свого односельця, 1973 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Кілійського РВ надійшла заява від 23-річного жителя с. Шевченкове про те, що невідома особа проникла на подвір’я його будинку та незаконно заволоділа його мотоциклом. Сума матеріального збитку становить 6000 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 19-річного односельця потерпілого. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито мешканця с. Броска, 1948 р.н., який незаконно збув жителю міста, 1987 р.н., 50 грамів макової соломки. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулась 39-річна місцева жителька з заявою про те, що невідома особа, під приводом зателефонувати, заволоділа мобільним телефоном її неповнолітнього сина. Вжитими заходами викрито зловмисника, який вчинив правопорушення. Викрадене майно повернено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході проведення слідчих дій по кримінальному провадженню за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, було викрито громадянку 1971 р.н., яка під приводом взяття в борг заволоділа грошима в сумі 150 доларів США, які належать 46-річній ізмаїльчанці. Від жінки надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито 32-річного чоловіка, який, погрожуючи пістолетом, заволодів золотими прикрасами 19-річної місцевої жительки. Сума матеріального збитку становить вісім тисяч гривень. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 65-річного мешканця с. Броска було виявлено та вилучено целофановий пакунок з речовиною рослинного походження в сухому помеленому стані, пляшку з речовиною коричневого кольору. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ, за результатами якого буде прийнято рішення.

 

До чергової частини Любашівського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до районної лікарні доставлено 48-річну місцеву жительку з ножовим пораненням. Вжитими заходами викрито її співмешканця того ж віку, який під час вживання спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки наніс тілесні ушкодження жінці. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Приморського РВ викрито 20-річного Олега, жителя Вінницької області, який, під час вживання спиртних напоїв та в ході раптово виниклої сварки, наніс тілесні ушкодження 51-річному Івану. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в ході проведення слідчих дій за фактом крадіжки майна з автомобіля ізмаїльчанина, що сталася у травні поточного року, викрито місцевого жителя, 1992 р.н. Чоловік зізнався у скоєнні злочину.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 21-річного іноземця, який повідомив, що дві невідомі особи, погрожуючи ножем, відкрито заволоділи його майном – золотими прикрасами та грошима. Загальна сума матеріального збитку становить 9000 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції у скоєнні злочину викрито двох 22-річних іноземців. Зловмисників затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що медичного закладу доставлений 27-річний іноземець з колото-різаною раною. Дану травму отримав від невідомих під час бійки. Вжитими заходами працівниками міліції у скоєнні злочину викрито двох раніше затриманих за ч 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України 22-річних іноземців. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Наразі вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...