Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 242 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Київського РВ викрито Микиту, 1995 р.н., який на вул. Ак.Корольова незаконно заволодів автомобілем, що належить Руслану, 1973 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину.

До Таїровського ВМ надійшла заява від одеситки, 1980 р.н. про те, що невідома дівчина шахрайським шляхом, увійшовши в довіру до її неповнолітнього сина, заволоділа його мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито Інгу, 1996 р.н., від якої отримано свідчення у вчиненні правопорушення.

До чергової частини Біляївського РВ надійшла заява від 34-річної місцевої жительки про те, що 22-річний чоловік, знаходячись у приміщенні її квартири, відкрито заволодів золотою прикрасою та технікою. Сума матеріального збитку становить 4300 гривень. Вжитими заходами правопорушника викрито. Від нього надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ затримано 39-річного жителя міста, у якого під час огляду виявлено та вилучено медичний шприц із рідиною бурого кольору, схожою на розчин опію. Речовину направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи, за результатами якої буде прийняте рішення.

До чергової частини Савранського РВ надійшло телефонне повідомлення про те, що біля будівлі Савранської районної державної адміністрації невідома особа здійснила підпал рідини в металевій ємкості та автомобільної шини. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито жителя Савранського району. Попередня правова кваліфікація ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...