Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 242 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Співробітниками Київського РВ викрито Андрія, 1981 р.н., який, знаходячись в будинку свого знайомого, таємно викрав золоті вироби. Від зловмисника отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

До Київського РВ надійшла заява від Олени, 1974 р.н. про те, що невідома особа проникла в гараж, розташований на проспекті М. Жукова, та скоїла крадіжку автомобільних покришок. Сума матеріального збитку становить 7000 гривень. Вжитими заходами викрито Олексія, 1970 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

Співробітниками Білгород–Дністровського МВ під час огляду домоволодіння 43-річного жителя району виявлено та вилучено запал та корпус ручної гранати РГД-5. Озброєння направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 18-річного Андрія про те, що невідома особа шляхом застосування фізичної сили відкрито заволоділа його мобільним телефоном та годинником. Сума матеріального збитку становить 7200 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 23-річного Артура, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито 23-річного Андрія, у якого виявлено та вилучено наркотичну речовину метадон, вагою 0,3 г, яку він зберігав з метою збуту. Вилучене направлено до НДЕКЦ. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась ізмаїльчанка, 1953 р.н., яка повідомила, що невідома особа з приміщення магазину скоїла крадіжку грошей в сумі 2000 гривень. Вжитими заходами викрито раніше судиму місцеву жительку, 1987 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито 36-річного жителя м. Миколаїв, у якого виявлено та вилучено порошок білого кольору вагою 1 г. Зі слів чоловіка в пакетику знаходиться амфетамін, який він придбав та зберігав для власного вживання. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від 42-річного Руслана про те, що невідомий зловмисник з підсобного приміщення відкритого акціонерного товариства здійснив крадіжку трьох металевих поїлок для скота. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 45-річного місцевого жителя, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження відкритого за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито 24-річного жителя с. Лощинівка, який скоїв крадіжку велосипеда, що належить 41-річному ізмаїльчанину. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...