Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 212 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшло повідомлення про те, що на вул. Ак.Філатова невідомий чоловік, шляхом ривка, відкрито заволодів барсеткою Сергія, 1956 р.н. В ході відпрацювання вказаної заяви співробітниками карного розшуку та дільничними інспекторами викрито Андрія, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення. У зловмисника було вилучено викрадене майно. Проводиться досудове розслідування.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито 30-річного місцевого жителя, який шахрайським шляхом, під приводом взяття в борг, заволодів грошима ізмаїльчанки. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від пенсіонерки, місцевої жительки, про те, що за місцем мешкання її родич викрав її гроші в сумі 1900 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 36-річного Юрія, від якого надійшли правдиві свідчення.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито мешканця с. Лощинівка, 1989 р.н., який з будинку ізмаїльчанина, 1957 р.н., скоїв крадіжку двох мобільних телефонів. Чоловік зізнався у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від Олександра, 1979 р.н., про те, що невідома особа, шляхом пошкодження навісного замка, проникла до його гаража, звідки викрала зварювальний апарат та два автомобільних акумулятори. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олега, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 36-річної Ірини про те, що невідома особа викрала її мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 2800 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 38-річного Євгена, від якого надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від представника магазину про те, що невідома особа скоїла крадіжку товару. Сума матеріального збитку становить 668 гривень. Вжитими заходами викрито 32-річного Костянтина, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась ізмаїльчанка, 1991 р.н., яка повідомила, що невідома особа з кімнати за місцем її мешкання скоїла крадіжку майна. Проведеними оперативно-розшуковими заходами у вчиненні правопорушення викрито місцеву жительку, 1996 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від співробітника охорони супермаркету про те, що невідома особа скоїла крадіжку м’яса. Сума матеріального збитку становить 570 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 41-річну Інну, від якої надійшли правдиві свідчення.

До Ізмаїльського МВ звернулась 47-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідомі особи проникли до підсобного приміщення школи-інтернату в селі Утконосівка, звідки скоїли крадіжку восьми регістрів обігріву. Загальна сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито місцевих жителів, 1999 р.н. та 1997 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Комінтернівського РВ надійшла заява від жителя с. Красносілка про те, що невідома особа з його будинку скоїла крадіжку телевізора. Сума матеріального збитку становить 4500 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито трьох дівчат, від яких надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...